fbpx

Goedkope boxspring Helmond

Wilt u ook kunnen slapen in een goedkope boxspring in uw eigen huis in Helmond? Boxsprings zorgen voor een uitstekend comfort, maar kunnen al snel in prijs oplopen. Bij Royal Bedding, in de omgeving van Helmond, kunt u kiezen uit een groot aanbod van goedkope boxsprings. Of u nu wilt liggen op pocketveren of bonellveren, wij zorgen ervoor dat u iedere nacht kunt liggen op uw ideale bed. Dankzij onze aanbiedingen bent u daarnaast ook verzekerd van de laagste prijs.

Alle onderdelen van een goedkope boxspring

Een goedkope boxspring bestaat uit meer onderdelen dan vaak wordt gedacht. Zo is de boxspring zelf slechts een klein onderdeel van het gehele bed. Het bestaat uit een metalen binnenvering met een laag vilt en schuim om het af te dekken. Daarbovenop komt nog het matras aangezien het niet mogelijk is om alleen op de binnenvering te slapen. Voor een goedkoop matras kunt u uiteraard ook bij Royal Bedding terecht. Voor de uitstraling van uw bed kunt u ook nog kiezen uit verschillende hoofd- en voetenboorden om de inrichting van uw slaapkamer naar wens te krijgen. Tenslotte zijn er natuurlijk nog de pootjes waar het geheel op rust.

Waarom kiezen voor een goedkope boxspring?

De reden dat vaak wordt gekozen voor een boxspring om op te slapen is de combinatie van comfort en duurzaamheid. Het in- en uitstappen in uw goedkope boxspring is zeer eenvoudig en zorgt voor het nodige gemak. Daarnaast zorgt de extra verenlaag in het bed ervoor dat u zeer comfortabel ligt en heerlijk kunt slapen. De combinatie van de open bodem en het matras maakt het bovendien erg duurzaam om te kiezen voor een goedkope boxspring. De ventilatie is optimaal door deze constructie waardoor het matras langer fris en daarmee houdbaar blijft.

Zeer goedkope boxspring in Helmond

Het slapen op een boxspring wordt veelal gezien als een luxeproduct en is daarmee ook niet altijd even betaalbaar voor iedereen. Bij Royal Bedding zorgen we er met onze boxspring aanbiedingen voor dat ook u een goedkope boxspring kunt ophalen in de omgeving van Helmond. Zo hanteren wij kortingen als de helft van de helft, waarbij u uiteindelijk slechts een kwart van de oorspronkelijke totaalprijs voor uw bed betaalt. Zo kost een boxspring van € 1000,- nu nog maar € 250,-! Voor het hele assortiment kunt u terecht in onze boxspring outlet in Helmond. Wij zorgen ervoor dat u ook kunt genieten van het optimale slaapcomfort met een goedkope boxspring.

Een goedkope boxspring uitkiezen in Helmond

Bent u op zoek naar comfort en gemak in de slaapkamer? Dan bieden de goedkope boxsprings van Royal Bedding uitkomst voor u. Kom voor ons volledige assortiment aan goedkope bedden eens langs in onze winkelaan de Boschdijk in Eindhoven. Voor meer vragen of informatie over onze aanbiedingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

X