fbpx

Boxspring helft van de helft Eindhoven

Bij Royal Bedding uit Eindhoven krijgt u nu uw boxspring voor de helft van de helft. Hierdoor betaalt u slechts een kwart van de oorspronkelijke verkoopprijs. Heeft u altijd al een boxspring willen hebben maar was de prijs u te hoog? Dankzij de aanbieding boxspring voor de helft van de helft van Royal Bedding in Eindhoven bent u verzekerd dat u nu een zeer aangename prijs betaalt voor uw droombed. Een boxspring van € 2000,- kost u met deze aanbieding slechts € 500,-. Wij hebben voor iedereen een goedkope boxspring die past in uw slaapkamer.

Optimaal gemak met een boxspring voor de helft van de helft in Eindhoven

Een boxspring voor de helft van de helft bij Royal Bedding in Eindhoven is niet alleen aantrekkelijk vanwege de prijs. Een boxspring zorgt namelijk voor uw ultieme slaapcomfort. De opbouw van het bed is erop gericht om te ondersteunen en in de binnenvering van de boxspring zit een extra laag veren. Buiten dat dit het bed schokbestendig maakt, zorgt dit ook voor extra ondersteuning waardoor u lekker zacht slaapt. Bovendien kunt u de hoogte van de boxspring zelf bepalen waardoor ook het instapgemak verhoogd wordt voor u. Profiteer nu dan ook optimaal van de boxspring aanbieding van Royal Bedding en schaf nu ook een boxspring aan voor de helft van de helft.

Verschillende boxsprings voor de helft van de helft in Eindhoven

Bij Royal Bedding kunt u een ruim aanbod aan boxsprings vinden. Boxsprings komen namelijk in allerlei varianten. Het hoofdbord kan in verschillende kleuren en designs worden gekozen en ook de pootjes waar het geheel op rust zijn verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren. Bovenop de bodem komt natuurlijk nog het matras. Het matras is ook zeer bepalend voor uw nachtrust, dus is het belangrijk om te weten wat bij u past. Zo hebben we pocketveren matrassen voor de optimale ventilatie, of traagschuim matrassen die zich helemaal aanpassen aan uw lichaamsvorm zodat de ondersteuning perfect is. Ook matrassen koopt u voor de helft van de helft bij onze boxspring outlet in Eindhoven.

Boxspring voor de helft van de helft en meer aanbiedingen

Doordat Royal Bedding uit allerlei faillissementen een enorme voorraad aan bedden heeft verkregen krijgt u de beste aanbiedingen. Zo vindt u in onze bedden outlet tal van goedkope bedden. Naast de boxsprings voor de helft van de helft hebben we ook verscheidene goedkope matrassen. Zo kunt u zelfs de gezondheidsmatrassen krijgen voor een schijntje van wat het normaal kost. Voor alle aanbiedingen op matrassen kunt u terecht op de Boschdijk in Eindhoven. Dankzij onze kortingen kunt u ook een kwalitatief bed kopen zonder dat u er eindeloos voor moet sparen. Daarbij schaft u voor een zacht prijsje ook alle extra’s aan, zoals hoofdkussens, toppers en dekbedden.

Kom langs in Eindhoven voor een boxspring voor de helft van de helft

Wilt u graag slapen op een boxspring voor het ideale slaapcomfort zodat u iedere nacht weer heerlijk ligt? Dan kunt u altijd bij Royal Bedding terecht. Wij hebben ook voor u een geschikte boxspring tegen de beste prijs. Kom gerust eens langs in onze showroom en zoek een van de boxsprings voor de helft van de helft uit. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

X